BCR Leasing Rally Team pe podium la Raliul Sibiului

Autor: Laurenţiu Florescu 30 iul. 2012 BCR Leasing Rally

BCR Leasing Rally Team a demonstrat încă odată că este una dintre cele mai competitive echipe din Campionatul Naţional de Raliuri Dunlop, având un cuvânt de spus chiar şi în faţa adversarilor din IRC, a doua competiţie de raliuri ca importanţă după WRC.

Cel mai bine clasat pilot român în etapa de la Sibiu a fost Edwin Keleti, la volanul unui Mitsubishi Lancer EVO 10. Keleti a terminat Raliul Sibiului pe locul doi în IRC Production Cup şi pe primul loc în clasa 3. Pilotul BCR Leasing Rally Team avansează în clasamentul general al Campionatului Naţional de Raliuri Dunlop până pe locul cinci după tot atâtea etape.

Valentin Porcişteanu pierdea şefia clasamentului general în competiţia naţională şi avea ca obiectiv pentru Raliul Sibiului recăpătarea poziţiei de lider. După un parcurs foarte bun, dar presărat şi cu evenimente neplăcute, Porcişteanu a terminat pe locul secund la clasa 2 şi poziţia a treia în IRC Production Cup. Cu aceste rezultate, pilotul BCR Leasing Rally Team se întoarce în postura de lider al clasamentului general al Campionatului Naţional de Raliuri Dunlop.

Alex Filip (Renault Clio) a reuşit să termine cu bine cel mai dificil raliu din calendarul naţional şi rămâne în continuare liderul clasei 5. Din păcate, Bogdan Năstate a fost nevoit să abandoneze în prima zi de concurs din cauza unei probleme tehnice. În acel moment, acesta conducea în clasamentul provizoriu la clasa 9.

Echipa BCR Leasing Rally Team a demonstrat încă odată valoarea motorsportului românesc, fiind un bun ambasador în promovarea acestuia peste hotare.

Află mai multe despre echipa de raliu BCR Leasing Rally Team pe: https://www.bcr-leasing.ro/ro/echipa-de-raliu-bcr-leasing/echipa-raliu-leasing-BCR

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide