BCR Leasing Rally Team pleacă la Raliul Deltei cu gândul la victorie

Autor: Iulian Dnistran 28 mai 2014 BCR Leasing Rally

BCR Leasing Rally Team, echipa care a reuşit, în 2013, să obţină victoria în cadrul Raliului Deltei, va încerca să repete succesul şi la ediţia din 2014 a evenimentului Danube Delta Rally. Câştigătorii de anul trecut – Gergo Szabo şi Karoly Borbely – vor face tot posibilul să contribuie cu puncte importante pentru păstrarea poziţiei de lideri la echipe. „Obiectivul e clar: locul întâi la echipe. Suntem în tonus şi cu moralul foarte bun!”, a spus Gergo Szabo înaintea Raliului Deltei. „Danube Delta Rally este unul dintre raliurile noastre preferate. Anul trecut am reuşit un ritm foarte bun şi, într-un final, locul întâi. Aşteptăm cu nerăbdare să luăm startul, va fi o luptă la secunde, iar noi suntem pregătiţi pentru a merge tare”, a completat pilotul BCR Leasing Rally Team.

Totodată, Sorin Badea şi Florin Dorca îşi doresc revanşa la Tulcea după abandonul prematur din etapa anterioară, dar şi din cauza abandonului de la ediţia de anul trecut a Raliului Deltei. „Vom aborda cu multă serozitate recunoaşterile şi shake-down-ul dinaintea cursei, iar împreună cu echipa tehnică de la Colina Motorsport sperăm că după abandonul tehnic de la Arad să revenim la Tulcea pe podium, ceea ce ne va permite să ne conservăm poziţia de lider al clasei 11 în CNRD”, a declarat Sorin Badea.

Pentru reprezentanţii echipei din Cupa Dacia, Adrian Teslovan şi Cseh Vajik Imre, raliul de la Tulcea va fi unul de conservare a poziţiei de lider în clasamentul acestei categorii. „După cum am mai spus, noi nu ne-am fixat un obiectiv măreţ în acest an. Mergem la fiecare etapă cu bucuria de a parcurge cât mai mulţi kilometri de probă specială, iar dacă reuşim să aducem puncte echipei BCR Leasing Rally Team şi să contribuim la recâştigarea titlului naţional la echipe, atunci suntem şi mai bucuroşi”, a spus Teslovan.

Raliul Deltei 2014 (sau Danube Delta Rally 2014) se desfăşoară în perioada 29-31 mai la Tulcea, pe macadam. Această etapă este a treia din calendarul Campionatului Naţional de Raliuri 2014 şi va include zece probe speciale desfăşurate pe parcursul a 98,84 kilometri (401,3 km incluzând şi etapele de legătură).

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide