Renault susţine echipa României în finala competiţiei internaţionale F1 in schools

Autor: Marius Vișan 16 aug. 2018 Știri auto
Renault susţine echipa României în finala competiţiei internaţionale F1 in schools

Renault România susţine echipa Malaxa în pregătirea pentru etapa finală a competiţiei internaţionale F1 in schools. Misiunea echipei este de a construi din spumă poliuretanică un model de maşină în miniatură cât mai performant, care să poată atinge o viteză de 100 km/h.

În cadrul concursului, toate echipele vor primi un punctaj pentru viteza de reacţie în momentul lansării prototipului în cursă, pentru performanţa în proba de viteză, pentru strategia de marketing, pentru grafică, pentru planul financiar şi strategia de atragere a sponsorilor.

În acest context, Renault a facilitat un program de mentorat dedicat nevoilor echipei Malaxa, care a pus accent pe fiecare etapă de pregătire care va fi luată în considerare în timpul evaluării.

Pentru partea tehnică, cei 5 elevi au primit îndrumări şi sfaturi din partea Directorului de sisteme de inginerie Renault.

Competiţia internaţională se desfăşoară la Singapore, în perioada 9 – 14 septembrie.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide