(P) Surprinde-o de 8 martie!

Autor: autoeconom.ro 07 mart. 2014 Advertorial
(P) Surprinde-o de 8 martie!

Poate că ţi-ai ignorat maşina iarna aceasta, dar acum ai ocazia să te revanşezi. Echipa autoeconom.ro îţi arată cum îţi poţi răsfăţa maşina primăvara aceasta în cadrul reviziei tehnice sezoniere.

Un nou look

Începe printr-o binemeritată spălare insistând asupra caroseriei, în special a şasiului şi a zonelor vulnerabile din jurul roţilor. Soluţiile corozive antiderapare pot afecta caroseria şi vopseaua, astfel este un prilej bun pentru a remedia problemele de look apărute pe timp de iarnă.

Anvelope de sezon

Temperaturile mai ridicate impun înlocuirea anvelopelor de iarnă cu cele de vară sau mixte. Nu uita nici să verifici presiunea din anvelope.

Pentru motor

Verifică atent sistemul de răcire al motorului, în special starea ventilatoarelor de răcire şi uzura curelelor de transmisie ce antrenează, la unele tipuri de motoare, pompa de apă.

Parfum de primăvară

Mai mult, nu uita de lichidul de spălare parbriz. Acesta se înlocuieşte cu cel pentru vară şi se verifică şi ştergătoarele care s-ar putea să fi suferit degradări pe perioada de iarnă. De asemenea, se recomandă şi verificarea sistemului de aer condiţionat sau clima, în special presiunea din instalaţie şi, totodată, igienizarea acestui sistem.

Toate acestea o vor face fericită. Pentru momentele când îşi doreşte mai mult, există www.autoeconom.ro.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide