Roush P-51A Mustang

Autor: Alexandru Banu 31 oct. 2007 Tuning auto
Roush P-51A Mustang

Roush P-51A Mustang este propulsat de motorul de serie V8 de 4,6 litri, căruia i-au fost aduse modificări substanţiale pentru ca puterea acestuia să fie mărită de la 300 CP la 510 CP, iar cuplul motor atinge valoarea impresionantă de 691 Nm. Pentru a obţine o asemenea putere, cei de la Roush au fost nevoiţi să reconstruiască anumite componente printre care axul cu came, pistoanele, dar şi montarea celei mai noi versiuni a legendarului turbocompresor ROUSHcharger.

Maşina nu prezintă doar modificări ale motorului, fiind aduse şi îmbunătăţiri ale caroseriei, în speţă aerodinamincii, bolidul beneficiind de un kit ROUSH care include noi spoilere, praguri şi priză de aer pe capotă. Pentru a ţine în frâu "hergelia" de cai putere, maşina a fost dotată cu un sistem de suspensii sport (Roush Stage 3 Suspension ) şi cu jante din aliaj de 18".

Preţul maşinii nu a fost încă anunţat dar Roush P-51A Mustang va avea undă verde pentru producţie în prima parte a anului viitor, producţie care va fi limitată la 100 de unităţi pentru 2008.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide