Vânzări Maserati în România

Autor: Cosmin Iordache 18 dec. 2007 Știri auto
Vânzări Maserati în România

Maserati a vândut pe piaţa românească, în primele unsprezece luni, 19 unităţi, din care 12 vehicule Quattroporte , trei unităţi Granturismo, trei Coupe şi un autoturism Spyder, potrivit datelor Autoitalia, importatorul mărcii în România.

În 2006 vânzările mărcii italiene au totalizat 16 unităţi, iar de la intrarea pe piaţa românească în 2003 până în prezent, comenzile pentru automobilele italiene s-au ridicat la 72 de unităţi. Rămâne de văzut dacă în acest an, cei de la Autoitalia pot îndeplini baremul de 25 de unităţi stabilit. Planurile reprezentanţilor mărcii sunt mari şi pentru anul viitor, când se aşteaptă în jur de 30-35 de comenzi.

La nivel internaţional, Maserati a livrat în primele zece luni 4.500 de unităţi, cea mai mare piaţă fiind în continuare Statele Unite ale Americii, urmată de Italia, Germania, Marea Britanie, Japonia, Elveţia, Franţa, China, Australia şi Emiratele Arabe Unite. În Italia vânzările au crescut cu 24% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, la peste 550 de unităţi.

Marca Maserati este prezentă pe cinci continente, în 59 de state, printr-o reţea de peste 272 de dealeri.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide