Audi TT Husttler by Pogea Racing

Autor: Cosmin Iordache 21 dec. 2007 Tuning auto

Eduard Pogea este un român rezident în Germania, care şi-a deschis un atelier de tuning pentru modelele Audi împreună cu soţia sa şi câţiva colaboratori germani. De-a lungul anilor, Pogea Racing a creat kituri pentru mai multe modele ale mărcii germane Audi, preferatele lor fiind A3 şi TT.

La salonul de la Essen din acest an, Pogea Racing a prezentat Audi TT Husttler, un model bazat pe generaţia Mk II a coupeului din Ingolstadt la care au adăugat un bodykit cu aspect agresiv, elemente de caroserie din fibră de carbon, un plus de putere şi o evacuare cu sunet baritonal. Versiunea coupe a fost botezată White Angel, iar cea roadster Red Devil.

Bara faţă are un aspect agresiv, grila specifică Audi fiind încadrată de două decupaje ascuţite ce preiau tema farurilor. În bara faţă sunt încastrate patru proiectoare de ceaţă adaptive. Acest element poate fi comandat atât din dintr-un plastic special denumit PEC cât şi integral din fibră de carbon.

Şi grila faţă poate fi costumizată prin înlocuirea cu una de tip "Blade" care înlocuieşte identitatea de marcă Audi cu orice alt simbol sau text la alegere. Bara spate are un aspect mai puţin agresiv, singurele detalii "tăioase" fiind inserţiile cromate din aerisirile laterale. În standard vin patru evacuări cu forme la latitudinea clientului, atât rotunde cât şi ovale. În parteneriat cu BBS, Pogea Racing oferă jante de 19".

Plusul de putere este dat de upgrade-ul Motronic OBD, evacuarea Pogea Racing şi flitrul sport special. Puterea obţinută astfel este de 280 de cai şi cuplul de 420 Nm. Pentru şi mai multă putere se poate alege un kit Turbo care va duce numărul cailor la 330, ce vor propulsa TT-ul la o viteză maximă de 285 de km/h. Controlul este asigurat de eleronul de inspiraţie aeronautică, denumit sugestiv Biplane, şi suspensia sportivă KW.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide