Alfa Romeo Mi.To – UPDATE FOTO

Autor: Silviu Draganescu 06 iun. 2008 Prezentări

Alfa Romeo Mi.ToUPDATE:

Chiar dacă Alfa Romeo s-a limitat doar la câteva poze de exterior și foarte puține informații iată că micuțul model italian a fost fotografiat de curând în interior. Cu această primă poză de o calitate nu foarte bună nu ne putem da seama de multe lucruri, însă, la prima vedere, designul folosit nu este pe măsura exteriorului, aspectul auster și fără nimic senzațional putând reprezenta o piatră de moară de gâtul noului model.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

UPDATE:

Modelul a fost surprins în teste în lumea reală şi vă arătăm primele poze cu Alfa Mi.To necosmetizat prin detalii lucrate în Photoshop sau pus în valoare de peisaje mirifice. Pentru că este o versiune de test, modelul este mascat de bandaje discrete, ce ascund muchiile caroseriei. Cu toate astea modelul arată bine şi se pare că treaba marketerilor nu va fi una foarte grea, aspectul fiind unul dintre atuurile sale.


+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Preţuri ?

Alfa Romeo Mi.ToPe site-ul dedicat noului model Alfa Romeo Mi.To au apărut speculaţii privitoare la preţuri – însă este vorba despre cifrele valabile neoficial pentru Spania.

Astfel, cel mai ieftin model ar urma să coste 15.000 euro (1,4 litri şi 95 CP, echipare de bază Energy), iar cel mai scump ar urma să fie peste 25.000 euro (1,8 Turbo, 185 CP, echipare SuperSport). Dieselul de 1,6 litri şi 95 CP are un preţ de bază estimat de 17.000 euro, mergând până la peste 21.000 euro pentru varianta cu 120 CP.

Totuşi, chiar dacă aceste sume par mai mari decât ale lui Mini, aşteptăm cifrele oficiale pentru a ne putea face o părere obiectivă.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Alfa Romeo Mi.ToCunoscută inițial ca Junior, votată de către fani ca Furiosa, noua Alfa Romeo se va lansa în această vara la dealerii din întreaga Europa. Denumit Mi.To, noul model va fi construit pe baza platformei tehnice de la Fiat Grande Punto și va avea o gamă de motoare cu unități cu o putere de la 95 CP până la 230 CP pentru versiunea GTA. Din punct de vedere dimensional, noul model Alfa Romeo va măsura 4,06 metri lungime, 1,44 metri înălţime şi 1,72 metri lăţime.

Transmisia va fi asigurată în standard de o cutie de viteze manuală cu șase trepte, în timp ce una automată va fi disponibilă opțional. Este de așteptat ca din moment ce deja primele poze au reușit să-și facă apariția în presa online, Alfa Romeo să dea publicității restul detaliilor în curând.

Trimite urari de martisor prin Free Sms!

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide