Avro 720 Mirage Ford GT

Autor: Silviu Draganescu 17 mart. 2008 Tuning auto

Avro 720 Mirage Ford GTInginerii de la Roush Technologies au aplicat o serie de modificări la motorul V8 al Fordului GT, dintre cele mai importante amintim de un compresor mai mare şi de o admisie şi o evacuare Accufab. Rezultatul este o putere maximă de 720 CP la 6950 rpm şi un cuplu de 815 Nm, obţinut la o turaţie de 4800 rpm. Limitarea este scoasă, astfel că viteza maximă atinsă de bolidul american este de aproape 354 km/h.

Pentru a face faţă puterii crescute, trenul de rulare a fost modificat în consecinţă, cu un ecartament mărit cu 5mm, suspensia a fost coborâtă cu 25 mm şi este compusă acum din piese KW. Frânarea este asigurată de etriere cu şase pistonaşe şi discuri Stillen ventilate găurite.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide