Ferrari 612 Scaglieti „One-to-One Program”

Autor: Oraan Mărculescu 21 mart. 2008 Prezentări

Dacă tot a fost confirmat faptul că în România va exista un reprezentant oficial al Ferrari, este clar că şi clienţii români vor putea beneficia de programul de personalizare One-to-One, inaugurat de Ferrari cu ocazia Salonului Auto de la Geneva 2008.

Ferrari 612 Scaglieti Pentru exemplificare, iată câteva detalii ale unui Ferrari 612 Scagleti supus acestui program şi prezentat, de altfel, cu ocazia salonului auto elveţian:

  • acoperiş panoramic, cu sticlă electrocromatică (de la un buton poate fi ajustată opacitatea plafonului)
  • cutie de viteze SuperFast, cu schimbarea treptelor în doar 100 milisecunde şi cu ambreiaj cu inerţie redusă
  • piele perforată Daytona, în stilul clasicului model Ferrari 365 GTB4

Ferrari 612 Scaglieti Prin programul One-to-One, clienţii beneficiază de asistenţa consultanţilor specializaţi ai firmei, pentru creşterea exclusivităţii configuraţiei automobilului dorit. Personalizarea nu este limitată doar la accesoriile oferite de Ferrari, ci, în funcţie de dorinţele clientului, pot fi realizate diverse parteneriate cu alte mărci de prestigiu din domeniul modei sau al altor produse premium.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide