Fiat 124 Spider Abarth, o maşină care pune zâmbetul pe feţele celor suficient de norocoşi să o conducă | GALERIE FOTO – VIDEO

Autor: Marius Vișan 10 iun. 2016 Știri auto

 


Noul Fiat 124 Spider Abarth îşi propune să cucerească o nouă generaţie de entuziaşti, valorificând la maximum combinaţia dintre experienţa roadster-ului original, tehnologia, siguranţa şi designul italian inconfundabil.

Dezvoltat de echipa Abarth Racing, maşina întruchipează perfect valorile brandului: performanţă, tradiţie şi excelenţă tehnică. 124 Spider Abarth este o maşină proiectată să pună din nou zâmbetul pe feţele celor suficient de norocoşi să o conducă.

Sub capotă se află un motor turbo de 1.4 litri, ultra-fiabil, care beneficiază şi de tehnologia MultiAir. Acesta oferă 170 de CP şi 250 Nm cuplu, specificaţii ce propulsează maşina la o viteză maximă de 232 km / h, ajungând de la 0 la 100 km / h în 6,8 secunde. Spider este disponibil atât cu cutie manuală cu şase trepte, cât şi cu o cutie automată Esseesse Sports Sequential.

GALERIE FOTO

Sunetul motorului este un element fundamental al tuturor maşinilor Abarth, iar echipamentul standard include sistemul de evacuare Record Monza cu un sistem capabil să modifice direcţia gazului de eşapament în conformitate cu turaţia motorului ceea ce generează un sunet profund.

Suspensie foloseşte sisteme diferite pentru partea din faţă şi spate, reglate special pentru o mai mare stabilitate în timpul frânării şi a virajelor. 

Design-ul lui 124 Spider se împleteşte armonios cu perfromanţele mecanice, acestea fiind caracteristici esenţiale pentru a atinge proporţiile perfecte pentru o maşină sport: capota alungită reafirmă importanţa motorului şi puterea ridicată a maşinii, consolele scurte îi sporesc agilitatea, iar compartimentul pentru pasageri este cu adevărat confortabil.

Farurile cu LED şi luminile spate adăuga expresivitate maşinii, atât în timpul zilei cât şi noaptea. 

Maşina este disponibilă în cinci culori: două nuanţe pastelate “alb Turini 1975” şi “ roşu Costa Brava 1972”; şi trei metalizate: “albastru Isola d’Elba 1974”, “gri Portogallo 1974″ şi “negru San Marino 1972”.


Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide