Fiat Scudo Panorama

Autor: Silviu Draganescu 19 apr. 2007 Știri auto

Noul Scudo oferă o soluţie de transport eficientă, fiind disponibil în două versiuni de caroserie, corespunzător celor două lungimi de ampatament anunţate. Vehiculul se adresează celor care doresc o maşină pentru timpul lor liber petrecut cu familia, dar care în acelaşi timp este compact, agil în trafic, uşor de parcat şi confortabil ca o maşină, îfără a renunţa la robusteţea, economia şi fiabilitatea specifice unui van.

În total vor fi disponibile 12 versiuni, create prin combinarea celor două lungimi de şasiu, trei motoare Multijet (cu 90,120 şi 140 CP) şi două echipări interioare: Panorama Family şi Panorama Excutive. Toate versiunile sunt elegante şi confortabile, beneficiind de guri de aerisire şi pentru locurile spate, dar şi de un grad ridicat de configurare interioara. Capacitatea minimă a portbagajul este de 770 litri în configuraţia cu 9 locuri.

Lansarea noului model coincide cu schimbarea denumirii sub care erau cunoscute până acum modelele din categoria vehicule comerciale. "Fiat Professional" este logo-ul ce va fi folosit începând cu acest model şi a apărut ca o nevoie a întăririi imaginii Fiat în acest sector, păstrându-se în acelaşi timp rezonanţa importantă a numelului grupului italian. Soluţia aleasă constă în poziţionarea sub sigla Fiat a logoului Professional, un cuvânt ce nu necesită traducere în nici o limbă.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide