Reprezentant Ferrari în România

Autor: Andrei Nan 28 mai 2007 Știri auto
Reprezentant Ferrari în România

Forza Rossa este deţinută, potrivit datelor Registrului Comerţului, de Ion Bazac, cu 47,5% din acţiuni, Camelia Bazac (5%) şi holding-ul Central European Finance din Luxemburg (47,5%). Camelia Bazac a ocupat anterior funcţia de brand manager pentru marca Maserati la importatorul Autoitalia.

Herbert Stein, directorul general al companiei Auto Italia, importatorul general pe piaţa românească a mărcilor Fiat, Alfa Romeo, Lancia, SsangYong şi Honda (motociclete) a anunţat, în luna martie, că va construi în acest an prima unitate service din România pentru marca Ferrari, care va deservi, potrivit reprezentantului firmei, pe cei şase posesori ai mărcii de lux italiene.

Fiat afirmă că Autoitalia nu a fost desemnat importator general Ferrari şi nu precizează dacă va fi deschis vreun showroom. Constructorul italian este controlat de grupul Fiat, care şi-a majorat recent participaţia la 85%. Fiat a achiziţionat participaţia de 8,4% din capitalul companiei Ferrari deţinută de banca germană Commerzbank, valoarea de piaţă a acţiunilor fiind de 260 milioane euro (329 milioane dolari).

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide