Claudia Neghină şi R8, pachet full option pentru viaţa asta

Autor: Alexandru Banu 19 iun. 2007 Fete si masini

Dacă vă spun că la şedinţa foto Claudia ne-a tratat cu fundul, s-ar putea să ziceţi că are fiţe. Ei bine, nu. Are unul dintre cele mai frumoase posterioare pe care Dragoş, fotograful nostru, le-a surprins vreodată, în imagini.

Modelul Anului 2006 în România, Claudia, este genul de femeie care trăieşte mai mult în străinătate decît pe meleagurile noastre. Dacă face modelling de vreo 10 ani şi are în book prezentări pentru Channel, Valentino, Donna Karan sau coperţi pentru revista Elle, aceasta este prima ei şedinţă foto cu o maşină. La 25 de ani, Claudia conduce un superb MG TF roşu, o decapotabilă perfectă pentru o blondă cu picioare lungi.

GALERIE FOTO CLAUDIA NEGHINĂ ŞI R8

 

Şi pentru că pictorialul a fost cu Audi R8, a ţinut să ne spună că a învăţat să conducă tot pe un Audi, dar pe un mai “modest” TT. Acum visează la o maşină de patru locuri, ceva mai încăpătoare. Şi dacă vă gîndiţi prea departe, nu o vrea pentru copii, pentru că încă nu îi are în plan.

“R8-ul ăsta e foarte frumos, atrage privirea instant. Şi cred că e şi foarte puternic, după cum sună motorul. Din păcate însă, nu prea cred că pot să o ţin la mine acasă, în spatele blocului”.

Deci, aceasta este posesoarea celui mai frumos fund văzut de noi în ultima vreme. Pe Audi R8 cred că-l cunoaşteţi din numărul precedent, cînd a fost testat pe circuitul de la Nurburgring. Motor V8 de 4,2 litri, 420 de cai, tracţiune quattro, adică toate ingredientele tipice Audi. Şi un preţ pe măsură: 120 de mii de euro. Cu toate acestea, toate cele 9 maşini allocate pentru România au fost deja vîndute, aşa că, probabil, aveţi mai multe şanse să o scoateţi pe Claudia la o cafea, decît să puneţi mîna pe un R8.

 

Doar că, ţinînd cont de dimensiunile perfecte, 90-60-90, vă va fi destul de greu să o convingeţi şi mai ales să o prindeţi acasă. Drumurile Paris – Roma – Milano – Barcelona – Madrid, adică locurile unde prezintă modă sau diverse spectacole pentru Fashion TV, fac din Claudia un adevărat cetăţean european.

Pe la noi, o găsim ori în ProMotor (emisiune, site, revistă), ori pe la diferite evenimente, gen botezul lui Mutu, Gala Fotbalului Românesc (pe care o prezintă de cîţiva ani), ori pe la diferite concursuri de miss, pe care, normal, le prezintă.

 

Ce mai urmează? O nouă maşină, poate un rol de actriţă de telenovele (“după ce mă las de modelling, peste cîţiva ani”), o serie de reclame în State, unde va deveni imaginea băuturilor energizante Rockstar şi, sperăm noi, o reîntoarcere la ProMotor, pentru o şedinţă foto pentru calendarul pe 2008. La final, lansăm şi o provocare pentru numeroasele domnişoare care se cred mai “bine” decît Claudia Neghină.

Va aşteptăm pe voi sau pozele voastre, la redacţie, pentru a vă găsi loc într-un viitor pictorial.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide