Porsche Cayman S Design Edition 1

Autor: Raluca Iorga 15 aug. 2007 Știri auto

Porsche "Design Edition 1" va fi o serie specială de 777 de maşini în toată lumea, cu un design all-black, fiecare maşină având câte un semn distinctiv.

Influenţa Porsche Design Studio se observă în materialele de culori închise: tapiţerie din piele neagră, consolă centrală neagră, ornamente negre, iar volanul sport, schimbătorul de viteze, maneta pentru frâna de mână şi tavanul sunt îmbrăcate în Alcantara, bineînţeles, tot neagră.

"Design Edition 1" a suferit şi o serie de modificări tehnice, dintre care coborârea gărzii la sol cu 10 mm şi modificarea programului Sport al sistemului PASM (de control eletronic al amortizării) au menirea să îmbunătăţească manevrabilitatea şi stabilitatea maşinii. Jantele de 19" au un nou design, fiind încălţate cu pneuri de 235/35 în faţă şi 265/35 în spate.

Mai mult, cumpărătorii vor primi, o dată cu maşina, o serie de accesorii cadou, printre care o pereche de ochelari de soare, un stilou, un breloc pentru chei, un cuţit şi o teacă pentru el, toate negre, asortate cu maşina. Preţul de bază va fi de peste 58.000 euro în Europa, în timp ce americanii mai trebuie să aştepte până în iarna lui 2008.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide