Honda Accord 2008 USA – galerie foto-video

Autor: Andrei Ştirbu 22 aug. 2007 Prezentări

Prin lansarea celor două versiuni, Sedan şi Coupe, modelul Accord face apel la două mari grupuri de persoane – familiştii şi cuplurile tinere fără copii. Accord Sedan se remarcă prin lungimea de 4,93 m, cu 8 cm mai lung faţă de modelul 2007. În plus, adoptă un stil mai agresiv, dar şi mai sobru.

Honda Accord Sedan


Honda Accord Coupe

Pe lângă modelul sedan, coupe-ul vine cu o imagine mai dinamică, datorată capotei lungi şi liniilor “musculoase”. Dimensional, lungimea este mai redusă cu 8 cm decât berlina, ajungând la 4,85 m, iar înălţimea este de 1,40 m. În schimb, ambele versiuni de caroserie au aceeaşi lăţime.

Interiorul modelului Accord 2008 este îmbunătăţit, la nivelul spaţiului interior confortul fiind foarte bun, atât pentru pasagerii din faţă, cât şi pentru cei din spate, care beneficiază de mărirea lungimii interioare cu 3 cm faţă de modelul anului 2007. Nivelul echipării este deosebit de bogat, Accord fiind garnisit cu multe gadgeturi pe gustul americanilor, cum ar fi sistemul audio premium cu MP3, sistemul de navigaţie cu multiple facilităţi sau sistemul Active Noise Control, preluat de pe Honda Legend.

Honda Accord dispune de două motorizări pe benzină, una cu patru cilindri, iar cealaltă V6. Prima are o cilindree de 2,4 litri şi dezvoltă 190 CP sau, doar pentru Sedan, 177 CP. Motorizarea mai mare este un V6 de 3,5 litri şi 286 CP, fiind dotată cu o cutie de viteze automată cu cinci trepte.

Honda a ajuns să producă peste 17 milioane de vehicule în America de Nord, fiind una dintre cele mai bine cotate companii de pe continent. Accord este unul dintre modelele de bază în dominaţia pieţei americane, iar oficialii niponi se aşteaptă la vânzări foarte bune şi pentru noua generaţie.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide