Brabus Bullit

Autor: Andrei Nan 10 sept. 2007 Prezentări

"Arma mortală" pe care cei de la Brabus o vor aduce la Salonul Auto de la Frankfurt este propulsată de o bestie în materie de motorizări, fiind vorba de un V12 biturbo de 6,3 litri, cu trei supape pe cilindru, care dezvoltă o putere de 720 CP şi un cuplu imens de 1.320 Nm, acesta fiind limitat la valoarea de 1.100 Nm. Întreaga putere a motorului este transmisă punţii spate prin intermediul unei cutii automate cu cinci rapoarte, super modificată, pentru a face faţă performanţelor incredibile generate de către motorul BRABUS SV12 S Biturbo. Propulsorul ridică acul vitezometrului la 200 de km/h în doar 10,49 secunde, fiind oprit electronic la 360 km/h.

Pentru a ţine în frâu cei 720 CP, maşina este dotată cu ultimile inovaţii în materie de control al tracţiunii. Astfel, Brabus Bullit este echipat cu întreg arsemalul de control ABS, ASR şi ESP, pe lângă sistemul de fânare Brabus şi suspensia sport. Aderenţa maşinii la sol este asigurată de roţile YOKOHAMA ADVAN de 19", montate pe jante din aliaj.

În ceea ce priveşte designul maşinii, pe lângă aspectul vizual extrem de sportiv, acesta are şi un rol funcţional foarte bine gândit. Pentru a oferi o răcire corespunzătoare motorului capota din aluminiu este prevăzută cu prize de aer, în completarea grilei şi a celor amplasate pe spoilerul frontal. Atât spoilerul faţă cât şi cel spate sunt construite din fibră de carbon, printr-un procedeu special. Aerul sportiv al profilului este asigurat atât de jantele din aliaj de 19" cât şi de evazăriile foarte pronunţate ale aripilor.

Habitaculul este garnisit cu piele neagră iar scaunele sport sunt gândite pentru a oferi o ergonomie perfectă, mai ales în ceea ce priveşte suportul lateral, crucial pentru o maşină sportivă. Imaginea sportivă a interiorului este finisată cu elemente din fibră de carbon pe bord, consola centrală şi panourile portierelor, nelipsind volanul sport şi pedalierul din aluminiu.

Maşina va putea fi cumpărată la un preţ de pornire de 348.000 euro.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide