Land Rover Landie

Autor: Silviu Draganescu 11 dec. 2007 Știri auto

Criticat pentru că nu a venit cu nimic nou la Frankfurt, producătorul britanic de automobile a dat publicităţii o poză cu viitorul său model ce va ocupa cel mai de jos loc din gama SUV-urilor.

Land Rover ConceptCum actuala generaţie Freelander a crescut foarte mult în dimensiuni, lăsând practic un loc pentru un adevaratul urmaş al vechiului mini SUV Land Rover, producătorul britanic nu pierde timpul şi deja are un înlocuitor. Procedând la fel ca în cazul conceptului Stormei, Land Rover ne-a amăgit cu o prima poză a noului model, iar acum una nouă a cutreieră Internetul fără voia celor de la Land Rover.

Aceasta confirmă zvonurile din ultima vreme, conform cărora noul model va avea doua două uşi şi va fi un coupe destinat folosirii off-road. Versiunea de serie a conceptului ce va debuta în ianuarie la Detroit va apărea pe piaţă în 2010 şi va avea parte de o concurenţă serioasă din partea BMW, Audi şi VW.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide