QUIZ Maşina potrivităCupidon-ul Promotor.ro îţi găseşte jumătatea pe 4 roţi! Bratu Teodora, din Bucureşti, a terminat quiz-ul “Ce maşină ţi se potriveşte”, a aflat rezultatul şi a câştigat marele premiu!

QUIZ Maşina potrivită QUIZ Maşina potrivită

VEZI ACUM CE MAŞINĂ ŢI SE POTRIVEŞTE!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Infiniti FX50SÎn luna lui Cupidon, Promotor.ro îţi propune ceva inedit: să-ţi găseşti jumătatea pe 4 roţi, maşina ideală, bolidul care te reprezintă. Pe lângă asta, poţi câştiga un weekend de răsfăţ pentru 2 persoane la Hotel Residence şi cel mai nou SUV Infiniti la scară, FX50S, o maşină de lux, puternică, ce atinge 100 km/h în doar 5,9 secunde, datorită celor 390 CP.

Cu şofer, normal, pentru ca răsfăţul să fie complet!

Completează quiz-ul în perioada 10 - 25 februarie şi pe 26 la tragerea la sorţi, afli dacă tu eşti norocosul care se răsfaţă în weekend-ul 27 - 28 februarie cu delicii culinare, atmosferă de poveste, SPA şi şofer la dispoziţie.


În urma tragerii la sorţi, câştigătoare e Teodora Bratu, din Bucureşti. Poţi afla în continuare care maşină ţi se potriveşte, completând QUIZ-ul Promotor.

Charm & CharacterDespre Residence Hotels:

Hotel ResidenceIntimitate, lux şi atenţie personalizată. Acestea sunt caracteristicile principale ale Residence Hotels. Situate în zona rezidenţială de lângă Arcul de Triumf, Residence Hotels au găzduit de-a lungul timpului personalităţi de elită, de la înaţti diplomaţi, politicieni, manageri internaţionali, până la oameni de cultură şi actori cu recunoaştere internaţională. Rezultatul unei investiţii 100% româneşti, Residence este primul membru din România al asociaţiei europene Exclusive Hotels, categoria "Luxury" şi "Charm & Character", o recunoaştere a stilului şi a calităţii serviciilor pe care le propunem pe piaţa hotelieră din România.

De asemenea, Residence sunt primele hoteluri româneşti partenere ale CNN şi totodată singurele hoteluri boutique din România care îşi asociază numele cu cea mai mare reţea de televiziune de ştiri şi informaţie din lume.

Concursurile ProMotor.ro sunt promovate pe Konkurs.ro - primul portal de concursuri

Citeşte mai departe în pagina următoare »