Poze noi cu Lamborghini Murcielago LP640

Autor: Bogdan Constantin 12 iul. 2007 Tuning auto

Aspectul exterior este asemănător cu cel al unui bombardier invizibil, cu multe unghiuri mici şi laturi plane, făcute pentru a tăia cât mai bine aerul la viteze de peste 300 km/h. Menţinerea contactului cu solul este foarte importantă pentru performanţele unei maşini sportive, HAMMAN creând două spoilere ce îmbină perfect designul maşinii cu o încărcare aerodinamică mare.

Gura de aer montată pe plafon aminteşte de vechile Lamborginiuri Diablo GT-R, fiind realizată din fibră de carbon, acelaşi material folosit şi la eleronul spate sau pragurile laterale. Sistemul de evacuare cu două ieşiri de 120 mm emite un sunet specific maşinilor de competiţie, făcându-şi imediat simţită prezenţa printre eventualii rivali. Pentru o individualizare cât mai puternică, HAMMAN a dotat modelul cu jante speciale “Edition Race”, de 20 inch, încălţate de pneuri late de 235 de mm pe faţă şi 325 pe spate.

Pentru interior, tunerul german oferă un set de 8 piese din fibră de carbon, în ton cu detaliile de exterior. Aspectul sportiv este subliniat de ornamentele ceasurilor de bord, gurile de aerisire, schimbătorul de viteze şi consola centrală. HAMMAN pune la dispoziţia clienţilor săi un program complex de personalizare, aceştia putându-şi alege, printre altele, culoarea tapiţeriei de piele dintr-o gamă completă de nuanţe.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:



Comentarii
Inchide