Brabus a primit un Mercedes G500 V8 Turbo şi s-a pus ce treabă. Rezultatul e spectaculos – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan 17 feb. 2016 Galerii foto

Brabus, tuner-ul specializat pe vehiculele Mercedes-Benz, Smart şi Maybach, a pus mâna pe un G-Class şi şi-a făcut de cap cu el.

Acest G500 a primit un update în putere şi în stil, oferind 493 de CP graţie sistemului de management electronic a puterii motorului V8 numit BRABUS B40 – 500 PowerXtra, ce-i creşte considerabil performanţa. În consecinţă acum această maşină ajunge de la 0 la 100 km/h în doar 5,7 secunde, iar dacă nu vi se pare suficient de puţin să ne amintim totuşi că vorbim despre o maşină de 2,5 tone. Din motive de siguranţă, viteza maxima a fost limitata la 220 km/h. 

În plus faţă de motorul V8 modificat, Brabus a adaugat un sistem de evacuare din inox cu valve fluture controlate, oferind o bună gestionare a sunetului. Pentru a face pachetul şi mai atrăgătoar, evacuările au fost mutate pe ambele părţi ale vehiculului.

Designul exterior este completat de bine-cunoscut varianta WIDESTAR – devenită acum un clasic în CV-ul Brabus, opţiune ce include accesorii revizuite precum şi precum şi grila cu logo Brabus care se diferenţiază de variantele standard. Aşa cum era de aşteptat, interiorul a suferit o „uşoară” îmbunătăţire, scaunele fiind tapiţate cu piele Mastik şi finisate cu cusături negre. Plafonul şi restul de elemente din interior sunt finisate cu piele Alcantara. Brabus mai utilizează pentru tuning materiale precum aluminiu, fibră de carbon şi lemn. 

Clienţii pot cumpăra fie autovehicule direct de la Brabus sau pot trimite Mercedesul lor pentru a fi personalizat şi/sau reparat. Dacă un client comandă o maşină de la Brabus, Brabus cumpără maşina special de la Mercedes şi apoi o modifică la nivel intern în funcţie de solicitările clientului.


 

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Vlad MIRONESCU
Vlad MIRONESCU

Comentarii
Inchide