Ultimul Mercedes-Maybach G650 Landaulet este de vânzare – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan 19 sept. 2017 Galerii foto

Ultimul Mercedes-Maybach G650 Landaulet va fi scos la licitaţie lunii viitoare. Acesta va deveni în curând primul Landaulet G650 care va fi vândut la o licitaţie publică. Combinaţia de exclusivitate şi prestigiu este de aşteptat să atragă multă atenţie, iar casa de licitaţii Bonhams prevede că oferta va depăşi preţul său de listă de 630.000 € (753.259 $).

G 650 Landaulet are un ampatament alungit şi un motor V12 bi-turbo de 6 litri şi 630 CP/1.000 Nm. Puterea este distribuită prin intermediul unei transmisii 7G-Tronic şi a celor trei diferenţiale blocabile.

GALERIE FOTO

Noul Mercedes-Maybach G650 Landaulet este o ediţie extrem de limitată, având în vedere că vor fi produse doar 99 de astfel de autovehicule. Maşina are un ampatament cu 578mm mai lung decât al unui G-Class, standard, împrumutând şi scaunele ajustabile individual de la limuzina S-Classe.

Scaunele le pot face masaj pasagerilor, există suporturi încălzite pentru pahare, mese cu inserţii de piele şi un sistem de entertainment cu două monitoare de 10 inci, ideale pentru pasagerii de pe locurile din spate.

Sursă: Carscoops

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide