Honda OSM – Open Study Model

Autor: Andrei Nan 09 iul. 2008 Concepte auto
Honda OSM – Open Study Model

Honda OSM a fost desenat la centru de design Honda din Offenbach, Germany. Conceptul beneficiază de o caroserie ultra uşoară pe care sunt implementate o serie de tehnologii de eficientizare a propulsorului în vederea reducerii emisiilor poluante. În 2007, Honda a prezentat la Salonul Auto de la Tokyo, Honda CR-Z (Compact Renaissance Zero), concept la care s-au referit ca fiind generaţia viitoare de maşini sportive ultra uşoare. Conceptul care va fi lansat la Londra, Honda OSM, a fost anunţat exact sub aceleaşi ipoteze ca şi Honda CR-Z. Mai mult decât atât, CR-Z-ul este deja confirmat pentru producţia de serie începând cu 2009.

Într-un interviu acordat celor de la Automotive News, purtătorul de cuvânt al constructorului nipon, Steve Kirk, a declarat că Honda OSM momentan nu va fi produs în serie, dar a sugerat că în viitor cabrioletul compact va intra în gama de modelele.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide