Tata Indica Vista Sport Concept

Autor: Cosmin Iordache 08 ian. 2010 Concepte auto

Constructorul Tata vrea să fie prezent pe cât mai multe segmente şi prin intermediul conceptul Tata Indica Vista Sport Concept încearcă să pătrundă în nişa numită modele mici sport. Cel puţin vizual conceptul Indica Vista Sport Concept are cam toate ingredientele pentru a deveni un hatchback cu puţin sos de curry, adică uşor hot. Culoarea ţipătoare, denumită Alphanso Orange, este, spoilere agresive, praguri proeminente, jante şi plafon contrastante avem. O menţiune specială trebuie să facem pentru evacuarea dublă şi difuzorul posterior, elemente care ne ridică aşteptările în privinţa performanţelor destu de mult…

Care performanţe sunt necunoscute însă, pentru că specificaţiile noului Sport Concept au fost elegant ocolite de departamentul de comunicare. Dintr-o imagine postată de cei de la Indianautosblog.com, observăm că noul model va avea două motoare, unul pe benzină denumit Safire şi unul Quadra Jet Diesel, deci aşteptările ne cam pieresc din prima. În plus, transmisia va fi una cu 5 rapoarte, iar sistemul de frânare este destul de arhaic, cu discuri pe faţă şi tamburi pe spate. Deci este mai mult foc de paie acest model, decât o propunere serioasă.

Singurul aspect care rămâne de subliniat in cazul noului Sport Concept, este aspectul sportiv, care pe alocuri aduce parcă puţin cu Seat Ibiza Cupra. Dar dacă există intenţia de a se orienta spre ramura sportivă a modelelor mici, probabil într-un viitor apropiat va apărea şi primul rival indian pentru Renault Clio RS.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide