Renault Alpine revine în 2010

Autor: Silviu Draganescu 03 iul. 2008 Concepte auto

Renault AlpineCarlos Ghosn a declarat că Renault nu va realiza un model concurent pentru bolidul GT-R de la Nissan. Afirmaţie parţial adevărată. Pentru că nu vom vedea de la constructorul francez Renault aşa ceva, însă este foarte posibil să asistăm la un supercar cu numele mărcii Alpine pe capotă.

Modelul prezentat este realizat de către Arseny Kostromin în timpul unei perioade de practică la constructorul francez şi nu ar fi exclus ca această formă extravagantă să-şi facă simţiţă prezenţă pe piaţă peste doi ani. Platforma tehnică poate fi împrumutată de la GT-R, astfel că majoritatea costurilor sunt deja amortizate, chiar dacă motorul necesită montarea centrală. Trebuie doar implementat un nou design, precum cel prezentat azi. Nu pare chiar aşa de greu, nu?

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide