BMW Seria 666 – poze noi

Autor: Oraan Mărculescu 01 iun. 2008 Tuning auto

BMW M6 - tuning exageratUPDATE:

Încă nu ştim cum a fost botezat acest BMW Seria 6, dar sigur trebuie să aibă legătură cu diavolul. Celălalt model, bazat pe Mercedes CL, a fost denumit AG Excalibur. Aşteptăm cu interes următoarea maşină – îi recomandăm Porsche 911 sau Audi R8, pentru a rămâne în domeniul maşinilor germane luxoase şi sportive.

++++++++++++++++++++++++++

Habitaclu sclipiciosMaşina este un BMW Seria 6 care suferit modificări serioase la nivelul spoilerelor, capotelor şi părţii laterale. Din păcate, jantele exagerat de mari, de 26", au un aspect foarte bling bling, maşina devenind un adevărat produs kitsch (lucru accentuat şi de "sclipiciul" din habitaclu. Despre motorizare nu se ştie nimic, dar punem pariu că evacuările scot flăcări – pentru a fi în concordanţă cu numărul de înmatriculare: 666666. Ceea ce înseamnă ori de şase ori 6 (pentru că e Seria 6), ori dublul lui 666.

Maşina din imagini a fost surprinsă în Lituania, unde cineva se pare că vrea cu orice preţ să şocheze – aşteptăm reacţia Vaticanului…

Şi, pentru că tot suntem în registrul forţelor oculte, bonus un video cu BMW Six SInister, un showcar Alpine. Asta mai mult pentru a vedea ce pot scoate profesioniştii adevăraţi.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:



Comentarii
Inchide