Lamborghini Gallardo by Heffner

Autor: Cosmin Iordache 06 aug. 2008 Tuning auto

Jason Heffner este specializat în doparea supercarurilor, şi când vorbim de dopare, ne referim deja la puteri exprimate cu 4 cifre şi acceleraţii fulminante. Modelul de faţă pare un "alt" Lamborghini Gallardo, uşor preparat, fără prea mult dramatism. Dar, de fapt, avem în faţă un taur aproape supersonic, animat de numai puţin de 930 CP.

Pentru a ajunge la asemnea putere partea mecanică a fost masiv modificată, în prim plan aflându-se doua unităţi turbo răcite cu apă, secondate de modificarea pistoanelor, a axei cu came, înlocuirea injectoarelor cu unele cu debit mai mare. Pentru a face faţă puterii adiţionale, ambreiajul a fost înlocuit cu unul de sarcină mare şi intercooler-ele au devenit omniprezente.

La nivelul caroseriei, capota motorului este fabricată din fibră de carbon,iar difuzorul şi eleronul sunt grefate de pe versiunea Superleggera. De asemenea, eşapamentul a fost radical schimbat pentru a asigura coloana sonoră potrivită pentru herghelia de multe sute de cai.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide