Lamborghini Murcielago by Prindiville Prestige

Autor: Dan Vache 11 iun. 2009 Tuning auto

Bot mai agresivPrindiville Prestige este un tuner extrem de exclusivist, care creează maşini unicat, după dorinţele speciale ale clienţilor. Iar maşina de faţă cu siguranţă a fost comanda unui client care visa la un Lamborghini Reventon, dar a mers mai departe.

Faţă de un Murcielago normal, doar capota portbagajului a rămas aceeaşi. În rest, panourile caroseriei au fost modificate, pentru a-i conferi bolidului un aspect unic. Spoilerul frontal este extrem de agresiv, cuprinzând fante proeminente în laterale. Pragurile sunt foarte late, terminându-se cu un ornament aerodinamic exagerat, în timp ce spatele maşinii respiră forţă brută, datorită unui difuzor foarte mare şi a celor două evacuări centrale din titaniu.

Evacuari din titanPe plafon a apărut o "umflătură" aerodinamică, în timp ce pe laterale tronează cele două fante mobile de aerisire a compartimentului motor, acesta fiind acoperit cu lamele, cu un rol atât estetic, dar şi aerodinamic. Dat fiind caracterul destul de exagerat al multor elemente, ne miră faptul că din spate lipseşte un eleron pantagruelic. Nu ne miră, însă, că toate panourile şi ornamentele caroseriei sunt realizate din fibră de carbon.

Interior garnisit cu piele si aluminiuInteriorul este acelaşi de la modelul de serie, însă a fost garnisit cu piele de cea mai bună calitate, iar nivelul finisării generale nu suferă nici o critică. Tunerul şi-a pus amprenta şi prin ornamente din aluminiu, cum ar fi gurile de ventilaţie.

Un sofisticat sistem multimedia îl ajută pe cel de la volan cu manevrele: atât în oglinzile laterale, cât şi în partea din spate sunt montate camere, care transmit imaginile pe un display din interior.

După cum spuneam, costul acestor modificări rămâne necunoscut. Dar ce mai contează banii, când vorbim de un unicat?

VEZI POZELE ŞI VIDEO AICI

Lamborghini Murcielago by Prindiville Prestige este un unicat

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide