Lumma Design CLR 600 S

Autor: Dan Vache 27 iul. 2007 Tuning auto

Am putea spune că Lumma Design se adresează celor cu gusturi nu prea stilate şi care vizează mai mult epatarea. După bomba portocalie CLR 500 RS, model bazat pe M5, a venit rândul cabrioletului M6 să fie transformat într-o brută exotică.

Kitul exterior presupune o cură de îngrăşare, printr-un body-kit impozant, dar care nu mai este aşa de exagerat ca în cazul precedentului model. Spoilere modificate au guri de aerisire mai generoase, respectiv un difuzor ceva mai mare. Pe capacul portbagajului a apărut un eleron nu prea modest, iar garda la sol, împreună cu jantele late, încălţate cu pneuri cu talon mic întregesc tabloul de bad-boy al sportivei nemţeşti. La nivelul compartimentului motor se remarcă admisia modificată, capacul din carbon al filtrului de aer şi chiulasa vopsită în roşu.

Deocamdată, Lumma Design oferă acest kit estetic pentru orice model BMW Seria 6 Cabrio, urmând ca în viitorul apropiat să fie disponibile şi upgrade-uri ale puterii, prin modificarea cartografiei motorului şi înlocuirea sistemului de evacuare.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide