Mercedes C63 AMG preparat de Brabus

Autor: Cosmin Iordache 05 sept. 2008 Tuning auto

Putere marca BrabusKitul B63 S adaugă 73 de cai la cei 457 CP, dezvoltaţi în mod standard de propulsorul V8 de 6,2 litri, iar cuplul ajunge la 650 Nm. Infuzia de putere asigură o viteză maximă de 315 km/h  şi conferă un sprint până la 100 km/h  în 4,1 secunde, cu 0,4 secunde mai repede decât fără intervenţia Brabus. B63 S atinge însă 200 km/h cu aproape 2 secunde mai devreme decât orice C63 AMG standard de pe stradă.

Creşterea puterii a fost posibilă prin înlocuirea filtrelor cu unele sport, a catalizatorului şi remaparea softului de management al motorului. De asemenea, pentru a ţine în frâu herghelia adiţională, Brabus oferă un diferenţial pentru puntea motoare şi pneuri profesionale Pirelli sau Yokohama, care vor îmbrăca jantele de 19" Monoblock VI. Discurile de frâna au crescut în dimensiune şi pe roţile din faţă există etrieri cu 12 pistonaşe, iar pe spate cu 6. Suspensia este una adjsutabilă cu amortizoare pe gaz şi 10 moduri diferite de setare.

Elemente specifice de personalizare Brabus pot fi comandate atât pentru interior cât şi pentru exterior, cei de la Brabus fiind receptivi la orice specificaţii venite din partea clienţilor.

VEZI TOATE ANUNTURILE MERCEDES

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide