Mercedes SL500 by Carlsson

Autor: Silviu Draganescu 07 mai 2008 Tuning auto

Ce înseamnă să ai un Mercedes SL500 proaspăt cu facelift în marea de asemenea modele din București? Mai nimic. Dar cu un tuning reușit ai putea să te diferențiezi puțin. Tunerul german Carlsson a luat un SL500 și i-a adăugat un strop de performanță, un strop de modificări estetice și unul de sunet, suficient cât să iasă o rețetă reușită.

Mercedes Benz SL 500 By CarlssonV8-ul de 5,5 litri este dirijat de o nouă hartă electronică astfel încât la momentul de glorie să urle cu toți cei 435 CP prin intermediul noului sistem de evacuare cu ieșiri cromate. Cuplul motor este și el crescut la 600 Nm, Carlsson fiind și autorul operațiunii de scoatere a limitării, bolidul fiind acum capabil de o viteză maximă de 293 km/h în timp ce accelerația până la 100 de km/h este realizată în 5,1 secunde.

La exterior mâna tunerului se vede la noile spoilere, grila față modificată și suspensia C-Tronic, ce coboară SL-ul cu 30 de mm, dar care se va regla corespunzător pentru a lasă în situațiile speciale suficient spațiu de manevră pentru lucrul amortizoarelor. Și mai era ceva? Da, jantele sunt și ele modificate, evident, Carlsson venind cu propunerea unora de 19 sau 20 de inch extra-ușoare și cu numeroase spițe.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide