VW Golf R32 by ABT

Autor: Oraan Mărculescu 22 mart. 2008 Tuning auto

Dacă pe grila faţă nu ar exista logo-ul tunerului, VW Golf R32 ABT ar putea fi uşor confundat cu un "simplu" Golf R32 sau poate chiar cu un "banal" Golf GTI.

VW Golf R32 by ABTÎnsă pentru cunoscători acest kit al tunerului german înseamnă mult mai mult. În primul rând, motorul V6 dezvoltă cu 120 CP mai mult, puterea maximă atingând 370 CP – chiar foarte mult pentru o maşină considerată familistă. Pe lângă modificările componentelor propulsorului şi modificarea centralei electronice ECU, a fost adăugat şi un compresor mecanic, potrivit pentru cilindreea şi cuplul motorului.

VW Golf R32 by ABTAstfel, demarajul 0-100 km/h se realizează acum în 5 secunde (cu 1,2 secunde mai rapid decât Golf R32 de serie), iar viteza maximă depăşeşte 270 km/h. Exteriorul nu iese prin aproape nimic în evidenţă, doar jantele de 19" şi garda la sol coborâtă particularizând acest model.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide