BMW Seria 5 şi un tractor. Cine câştigă?Luptă până la ultima picătură de putere

BMW Seria 5 şi un tractor. Cine câştigă? BMW Seria 5 şi un tractor. Cine câştigă?

Uite cinci chestii pe care poţi să le faci cu un Seria 5 E34:

1. Să-l faci să arate ca în ţiplă şi să te bucuri de el în fiecare zi. Crede-ne, cu cât o faci să arate mai „clean”, cu atât o să fii mai apreciat. 

2. Să înveţi să faci drifturi cu el. Nu trebuie să fie neapărat M5 ca să poţi să te distrezi un pic cu BMW-ul tău clasic. Şi, evident, nu trebuie să exersezi pe drumuri publice - nu are rost să-ţi pomenim purcoiul de motive pentru care nu e OK s-o dai de-a latul prin trafic.

3. Să o faci decapotabilă. Dacă BMW a reuşit s-o facă o dată, poţi şi tu. În plus, cum te-ai simţi să ştii că ar fi al doilea BMW Seria 5 decapotabil din istorie. Sau, dacă nu, atunci printre puţinele. Dacă ai bani mulţi (şi pasiune pe măsură), poţi chiar să-ţi faci rost de un motor de M5, fie şi din ăla cu 6 cilindri în linie de 3,6 litri şi cu 314 CP.

4. Să reproduci art car-ul semnat de Esther Mahlangu. Şi să-ţi faci dreadlock. Şi să asculţi reggae. Practic, ai fi un balcanic cu păr ciudat care conduce o maşină desenată de un artist din Africa de Sud şi ascultă muzică jamaicană. Se numeşte multiculturalitate şi nu e pedepsită cu moartea; s-ar putea chiar să faci o figură frumoasă.

5. Să înveţi să faci drifturi şi să exersezi în Moscova. Eventual, în Piaţa Roşie, în faţa poliţiei. După ce-ţi faci curaj cu nişte licoare de-a locului. Nu-ţi putem spune ce s-ar putea întâmpla, însă cu siguranţă nu o să ajungi bine. Vezi? Dacă nu ţi-a plăcut aia cu multiculturalitatea... [poză via]

 

Uite o chestie pe care să NU o faci cu un Seria 5 E34: 

Să-l legi de un tractor şi să faci lupte cu otgonul. Nu ai scuză pentru asta în faţa niciunui iubitor de maşini. Şi nici din niciun punct de vedere logic.