Centura de siguranţă îţi poate salva viaţa. Chiar şi dacă faci prostii! VIDEO

Autor: Adrian Mihălţianu 27 iun. 2013 Accidente
Centura de siguranţă îţi poate salva viaţa. Chiar şi dacă faci prostii! VIDEO

Femeia aflată la volanul acestei maşini are în mod clar pasiune pentru viteză. Numai că ignoră cu desăvârşire semnele de circulaţie de pe dreapta, care o avertizează că urmează o curbă periculoasă spre stânga. Nici drumul nu este în stare prea bună, iar din video se poate vedea cum, din cauza vitezei excesive faţă de starea drumului, maşina „dansează” pe şosea chiar şi înainte de a lua curba spre stânga.

Normal, la un asemenea comportament, un singur rezultat: maşina subvirează, iese parţial de pe carosabil, şoferiţa brachează şi mai tare roţile iar efectul este că maşina virează brusc spre stânga şi începe să se dea peste cap, într-un zgomot asurzitor. Culmea e că şoferiţa a supravieţuit şi a şi pus acest clip pe internet pentru a-i ruga pe alţii să nu fie la fel de stupizi ca ea atunci când conduc pe drumurile publice.

Ce anume a salvat-o? Centura de siguranţă! Aviz amatorilor, aşadar: purtaţi întotdeauna centura de siguranţă. S-ar putea să vă salveze de propriile voastre greşeli! Iată şi videoclipul:

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide