Cum să te calce trenul. De DOUĂ ori! VIDEO

Autor: Adrian Mihălţianu 14 oct. 2013 Accidente

Aţi comentat neîncrezători cu privire la Mercedes-Benz-ul care a căzut 120 de metri într-o prăpastie, fără a-şi omorî pasagerii. Ei iată, un alt Mercedes-Benz a reuşit să păstreze în viaţă o femeie extrem de norocoasă.

Urmărită de Poliţie, aceasta s-a grăbit să traverseze linia ferată într-un moment nepotrivit, astfel încât maşina ei a fost lovită de un tren şi aruncată pe şinele de vizavi. Echipajul de Poliţie sosit la faţa locului a încercat în zadar să o scoată pe femeie din maşină, moment în care un alt tren s-a apropiat în mare viteză, iar poliţiştii au fost nevoiţi să fugă pentru a se salva în ultimul moment.

Culmea este că şi în urma celui de-al doilea impact, maşina a rezistat, iar femeia a scăpat doar cu o mână fracturată! Va sta ceva timp în arest, măcar pentru a se gândi ca data viitoare să nu mai încerce să scape de Poliţie (se pare că băuse un pic). În galeria foto puteţi vedea şi cum arăta maşina după al doilea impact.

Sfatul ProMotor: nu încercaţi să vă forţaţi norocul, chiar dacă aveţi un Mercedes-Benz! Aveţi răbdare şi mare atenţie la trecerile peste calea ferată!

Iată scenele incredibile:

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide