Oameni care atacă maşini…? Doar o zi obişnuită din viaţa ruşilor

Autor: Andrei Ştirbu 27 iul. 2014 Accidente
Oameni care atacă maşini…? Doar o zi obişnuită din viaţa ruşilor

De când ruşii au început să folosească în maşinile lor camere de luat vederi (pentru a fi crezuţi de companiile de asigurări), Rusia ne-a oferit o varietate amplă de evenimente. Fenomenul dash cam s-a răspândit peste tot în lume şi are acum peste 1.100.000 de clipuri pe YouTube. Puţine stârnesc râsul, cele mai multe surprinzând accidente. Însă niciunul nu ne-a îngrozit aşa cum a făcut-o clipul de mai jos. 

Judecând după comportamentul individului, suntem tentaţi să spunem că se afla sub influenţa unui drog obscur (da, în Rusia găseşti şi aşa ceva. Google krokodil), cu toate că ipoteza că ar fi sărit de pe fix este la fel de uşor acceptată. Ştim că e prea târziu acum să spunem asta, însă, dacă te sperii uşor şi eşti genul care visează noaptea ce vede ziua, îţi recomandăm să sari peste vizionarea clipului ăstuia.

Toate laudele noastre merg la şoferiţa din maşină, care a avut ghinionul ca un tip să se caţere pe Juke-ul ei şi care a reuşit să-şi păstreze calmul (în ciuda ţipetelor de panică) şi să nu dea peste nimeni şi peste nimic, în încercarea ei de a scăpa de parazit. Tu cum ai fi reacţionat?

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide