RECORD: iată cel mai tânăr ”hoţ” de maşini…

Autor: Oraan Mărculescu 23 mai 2014 Accidente

”Copiii de azi sunt formidabili” este o carte scrisă de turcul Aziz Nesin prin anii ’80. Ori de câte ori îmi citea tata din ea, mă prăpădeam de râs. În zilele noastre, însă, cartea ar fi trebuit să se numească altfel – eventual ”Copiii de azi sunt formidabil… de periculoşi”.

”Ia uite, a fost vreun beţiv la volan? Sau o femeie începătoare? Nu pot să cred – un bebeluş?!”

Spun asta gândindu-mă la copilul de 7 ani care a furat maşina tatălui şi a fost urmărit de poliţie. Precoce, într-adevăr. Dar ce părere aveţi despre cazul de faţă: un copil de numai 2 ani a reuşit să pornească şi să buşească Mercedes-ul tatălui, după ce i-a sustras cheia maşinii în timp ce acesta dormea.

Aţi remarcat vârsta, da? Doi ani. DOI! La această vârstă, copilul a ştiut să deblocheze portierele, a reuşit să se caţere pe scaunul şoferului, a pornit maşina şi, cum aceasta era lăsată în treapta întâi de către tată, nu e de mirare că Mercedes-ul s-a catapultat în primul stâlp din parcare.

”Lasă, fiule, că la anul te pun să buşeşti un Ferrari. Meriţi!”

Din fericire, puştanul nu a fost rănit, ba se pare că nici măcar nu a fost pedepsit pentru fapta sa, părinţii arătându-se destul de mândri de fiul lor. Oricum, merită premiul pentru ”cel mai tânăr hoţ de maşini”. Sau măcar pentru ”accident produs de cel mai tânăr şofer”. Cum vreţi.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide