Aţi prefera ca în loc de Octavia voastră să găsiţi asta în parcare?

Autor: Oraan Mărculescu 06 feb. 2014 Concepte auto

Pe lângă liniile de design implementate de Skoda pe modele precum Octavia, Superb sau Rapid, conceptul VisionC se profilează mult mai promiţător în ceea ce priveşte aspectul exterior. 

Oficialii Skoda spun că prototipul VisionC a fost dezvolat în configuraţia unui coupe cu cinci uşi, cu design dinamic şi elegant. Prin acesta, brandul Skoda studiază posibilitatea dezvoltării unor noi concepte inovative, cel puţin din punct de vedere al caroseriei. Hmm, unde am mai auzit asta? 

Pentru că cehii nu oferă momentan decât o singură schiţă în care este reprezentat conceptul, suntem liberi să speculăm pe seama acestuia. În altă ordine de idei, sunt şanse mari ca un viitor model de serie să fie bazat pe platforma modulară MQB dezvoltată de VAG. Aşadar, să fie vorba despre o variantă accesibilă pentru cei care nu-şi permit un Audi A5 Sportback? Poate O Skoda Octavia CC?

Prototipul urmează să fie prezentat la Salonul Auto de la Geneva, de unde urmează să vă ţinem la curent cu informaţii noi, pe măsură ce acestea devin disponibile.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide