Exclusiv  BMW Seria 6 GT by Popovici Mihnea

Din nou, un student de la facultatea de arte "George Enescu" din Iaşi ne gratulează cu o maşină interesantă: Mihnea ne propune viziunea sa despre un concurent BMW pentru Mercedes CLS. Ce părere aveţi despre acest BMW Seria 6 GT?

BMW Seria 6 GT by Popovici Mihnea BMW Seria 6 GT by Popovici Mihnea

BMW Seria 6 GT - interesantFenomenul Mercedes CLS a dat naştere, aproape peste noapte, unui segment life-style deosebit de înfloritor: cel al coupe-urilor cu patru uşi. Segment unde BMW întârzie să-şi facă apariţia.

Aşa încât vin alţii cu propuneri pentru bavarezi, cum este şi cazul lui Popovici Mihnea, care şi-a botezat creaţia "BMW Seria 6 GT". Dar să-l lăsăm pe el să ne spună mai multe despre conceptul său:

"Iniţial am luat ca model de bază un BMW Seria 6 pentru a păstra oarecum proporţiile şi dimensiunile creaţiei mele. Ideea de la care am plecat e coupe-ul cu 4 uşi, acest BMW Seria 6 GT urmând a fi un eventual concurent pentru Mercedes Benz CLS, respectiv Audi A7 atunci cand va fi cazul. Propulsia ar putea fi asigurată de motorul şi sistemele recent inaugurate pe modelul BMW Seria 7 Active Hybrid, pentru a se integra mai uşor în trendul actual."

Aşteptăm părerile voastre despre BMW Seria 6 GT!

ÎŢI PLACE SĂ DESENEZI MAŞINI? TRIMITE-NE SCHIŢELE TALE LA ADRESA promotor@mpinteractiv.ro ŞI AI ŞANSA SĂ LE VEZI PE PROMOTOR.RO!