Conceptul Auto Union C8 se vrea un frate mai mare pentru Audi R8

Auto Union este părintele actualei mărci Audi şi, deşi numele a dispărut acum 50 de ani, se pare că unii designeri nu au uitat încă de predecesorul companiei germane. Unul dintre aceşti designeri este Maxime de Keiser, care propune conceptul Auto Union C8.

Conceptul Auto Union C8 se vrea un frate mai mare pentru Audi R8 Conceptul Auto Union C8 se vrea un frate mai mare pentru Audi R8

Auto Union C8 este un concept virtual realizat de designerul Maxime de Keiser. Deşi numele Auto Union s-a transformat în Audi acum aproximativ 50 de ani, se pare că pasionaţii de design auto nu au uitat de predecesorul actualei mărci germane.

Prototipul lui De Keiser a fost inspirat din modelul de curse Auto Union C, care a câştigat Marile Premii ale Germaniei, Elveţiei şi Cehoslovaciei în anul 1934. Bineînţeles, nici liniile unui Audi R8 nu lipsesc, ceea ce duce cu gândul la un posibil frate mai mare pentru supermaşina germană din prezent.

De altfel, designerul spune că studiul său de design se vrea un concurent pentru actualul Bugatti Veyron, chiar dacă această poziţionare poate părea puţin ciudată, având în vedere că mărcile Audi şi Bugatti fac parte din acelaşi grup auto.

Voi ce părere aveţi de munca designerului?