Conceptul Subaru Viziv GT este superb, însă are o problemă…

Autor: Andrei Ştirbu 19 nov. 2014 Concepte auto

Universul Gran Turismo devine locul de joacă preferat pentru producătorii auto. Simulatorul este cunoscut ca unul dintre cele mai iubite de gamerii din întreaga lume (au până şi campionat intern), aşa că un concept „funcţional” în joc este o modalitate bună de a-ţi promova brandul şi de a obţine feed-back competent. 

Subaru Viziv GT Vision Concept este cel mai recent concept pe care Gran Turismo l-a adoptat şi, totodată, unul dintre cele mai agresive maşinării Subaru pe care să le fi văzut vreodată. Motorul boxer turbo, de 2,0 litri, este ajutat de trei motoare electrice, puterea totală a ansamblului fiind de 591 CP şi 800 Nm

Totodată, folosirea fibrei de carbon îi conferă lui Viziv GT Vision Concept o masă totală de doar 1.380 de kilograme – aşa că performanţele, nedeclarate încă, vor fi cât se poate de serioase. 

Singura problemă a lui Viziv GT Vision Concept este că nu s-ar încadra deloc în poza de familie. Nu ştim alţii cum sunt, însă noi, atunci când spunem Subaru, ne gândim la acronimele WRX şi STi şi, implicit, la o maşină căreia nu-i este frică să iasă de pe asfalt.

Subaru, aşteptăm un concept cu aceleaşi cifre de putere, dar şi cu ADN-ul pe care fanii mărcii îl apreciază.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide