Ferari Monza Concept

Autor: Oraan Mărculescu 28 aug. 2008 Concepte auto

Insectarul Ferrari?Trebuie făcută o mică rectificare: maşina-moto-avion-OZN din imagini nu este creaţia studiourilor de design Ferrari, ci propunerea unui designer independent, Iman Maghsoudi. A cărui imaginaţie, după cum se vede, este chiar prea bogată.

Ok, vehiculul este roşu, are patru roţi, poartă badge-ul Ferrari şi, conform estimărilor designerului, va fi capabil să atingă 200 km/h – viteză deloc impresionantă petru un bolid Ferrari actual. Pe de altă parte, la această viteză creierul uman este net inferior în reacţii unui calculator modern, astfel că maşina va fi condusă, în majoritatea timpului, de către unitatea centrală de control. Jucăria va putea fi, totuşi, manevrată de pilot la viteze mici, cockpitul fiind un amestec între auto şi moto.

E Ferrari. Serios!Teoretic, în funcţie de viteza maşinii (încă ne permitm să îi spunem astfel), unitatea centrală va comanda şi elementele aerodinamice, cum ar fi aripioarele din faţă. Sau din spate?… E nevoie de multă imaginaţie pentru a reuşi să te desprinzi de ceea ce însemna Ferrari Monza originar, în anii ’50. Dar, din fericire, OZN-ul din imagini este doar la stadiul de machetă din plastic. Deocamdată.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide