Ford Transit SportVan

Autor: Bogdan Constantin 24 apr. 2007 Concepte auto

Noul SportVan este destinat celor care vor să iasă în evidenţă prin stil şi exclusivitate. Deşi are la bază un vehicul comercial, creaţia inginerilor Ford este perfectă pentru aceia care acordă o importanţă semnificativă locului de muncă în viaţa lor şi vor să-l îmbunătăţească la maxim. Prima persoană care a avut onoarea testării noului model este Sabine Scmidtz, test-driver pe circuitul de la Nurburgring, devenită celebră în urma testului pe care l-a efectuat cu un Ford Transit în cadrul emisiunii Top Gear.

 

La exterior modificările sunt evidente. Culoarea albastră unică, brăzdată de dungile albe pe capotă, aminteşte de modele puternice precum Mustang, iar spoilerele modificate, jantele de 18 inch şi evacuarea dublă contribuie semnificativ la aspectul sportiv cu care este înzestrat noul model. În interior, viitorii clienţi se pot bucura de oglinzi şi geamuri electrice, aer condiţionat, cd-player cu magazie de 6 discuri şi comandă de la un satelit situat pe volan, acesta din urmă fiind îmbrăcat în piele.

 

Printre alte opţiuni, mai putem aminti de senzorii de ploaie şi lumină, proiectoarele de ceaţă şi airbagul pentru pasager. Motorizarea este reprezentată de un TDCi Duratorq de 130 CP şi este montată pe van-ul cu ampatament scurt şi transmisie pe roţile faţă. Vânzările vor fi limitate la doar 500 de unităţi şi vor incepe în iunie, cu preţul de 18.750 de lire sterline.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide