Infiniti Emerg-E Concept ni se dezvăluie la Geneva 2012

Autor: Oraan Mărculescu 27 feb. 2012 Concepte auto

Cu nişte săptămâni în urmă, cei de la Infiniti ne făceau realmente curioşi cu imaginile-teaser pentru un nou concept, care anunţa nu doar un nume extravagant, Emerg-E, dar şi un stil elaborat, o continuare a lui Infiniti Essence, care a făcut furori la Geneva 2009, în urmă cu trei ani.

Infiniti Emerg-E va fi, probabil, cel mai frumos concept la Salonul Auto Geneva 2012

Acum iată că avem parte de imaginile oficiale ale noului concept Infiniti Emerg-E, care ne dezvăluie o maşină sport cu un design efectiv frumos. Japonezii au adaptat noua imagine de macă pe un coupe foarte fluid, care îmbină sportivitatea şi agresivitatea fără a apela la nici un fel de muchie brutală – cum se întâmplă în cazul „urâtului” Nissan GT-R.

Însă, în afara imaginilor, oficialii japonezi vor să sporească suspansul până la Salonul Auto Geneva 2012, când vor fi făcute publice toate detaliile despre noul Infiniti Emerg-E. Ştim, totuşi, că acest concept are un sistem de propulsie hibrid, plasat în poziţie centrală, constând dintr-un motor pe benzină performant şi unul electric, promiţând performanţe de excepţie.

Infiniti Emerg-E are nu doar un stil fluid, ci si propulsie hibrida

Pentru moment, vă lăsăm în compania imaginilor cu noul concept Infiniti Emerg-E. Ce credeţi:

VA LUA „OSCARUL” LA GENEVA 2012 PENTRU CEA MAI FRUMOASĂ MAŞINĂ?

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide