Mercedes-Benz prezintă versiunea de curse a conceptului AMG Vision GT

Autor: Iulian Dnistran 03 feb. 2014 Concepte auto

Mercedes-Benz a creat o versiune „mai uşoară şi mai rapidă” a conceptului AMG Vision GT. Germanii au lăsat caroseria neatinsă, însă au lucrat la aerodinamica maşinii prin montarea unui eleron în partea din spate şi au crescut puterea motorului V8 de 5,5 litri la 583 CP. De asemenea, greutatea a fost micşorată cu 85 kg, iar cutia automată de viteze cu ambreiaj dublu a fost înlocuită cu o cutie secvenţială care trimite puterea către puntea din spate.

Arată minunat. Păcat că există doar în lumea biţilor.

Iar acum partea interesantă. Toate aceste modificări îşi vor duce traiul doar în mediul virtual, fiindcă Mercedes AMG Vision GT este o maşină creată exclusiv pentru jocul Gran Turismo 6 de pe consolele PlayStation 3. Aşa că trebuie să întreb: de ce s-au limitat la doar 583 CP virtuali şi nu i-au pus un motor W16 cu 2.000 CP? Că doar e un joc, ceea ce înseamnă că nu ar fi trebuit să construiască efectiv propulsorul imaginat de un copil de 12 ani.

În orice caz, dacă eşti interesat să conduci conceptul virtual AMG Vision Gran Turismo Racing Series şi ai un PlayStation 3, poţi să accesezi secţiunea Seasonal Event din jocul Gran Turismo 6.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide