Mitsubishi GR-HEV Concept prefigurează noul L200 cu propulsie hibridă plug-in

Autor: Oraan Mărculescu 04 mart. 2013 Concepte auto

Actuala generaţie Mitsubishi L200 a adus un suflu nou în domeniul pick-up-urilor, schimbând mult percepţia clientelei despre această categorie de vehicule datorită unui design care avea prea puţină legătură cu spiritul utilitar.

Noua generaţie, prefigurată de un foarte original concept Mitsubishi GR-HEV, prezentat la Geneva 2013, promite să ducă lucrurile şi mai departe, venind cu un stil care pune accentul pe life-style, dar şi pe eco.

Designul conceptului este mult mai extravagant decât lasă să se înţeleagă indicativul său sec: GR-HEV. Practic, dacă viitorul L200 va păstra aceeaşi formă şi cât mai multe detalii estetice de la acest concept, va intra în concurenţă directă cu SUV-urile pretenţioase. Pentru că noul pick-up chiar se va conforma sintagmei ”Sport Utility Vehicle”.

Nu doar designul lui Mitsubishi GR-HEV atrage atenţia, ci şi soluţia găsită de inginerii japonezi pentru partea tehnică. O soluţie uşor de intuit dacă vă spun ce înseamnă indicativul maşinii: Grand Runner Hybrid Electric Vehicle.

Dar mai multe detalii despre Mitsubishi GR-HEV, în curând.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide