Primele imagini cu Mercedes-Benz Concept Style Coupe

Autor: Oraan Mărculescu 18 apr. 2012 Concepte auto

Anul trecut, germanii au prezentat la Salonul Auto Shanghai 2011 conceptul A-Class, care, evident, prefigura modelul de serie Mercedes-Benz A-Class. Iată că anul acesta, la Beijing 2012, situaţia se va repeta: vom vedea în premieră mondială Concept Style Coupe, care prefigurează modelul de serie CLA – coupe-ul cu 4 uşi derivat din A-Class (sau, dacă vreţi, frăţiorul cunoscutului CLS).

Mercedes-Benz Concept Style Coupe prefigureaza noul coupe cu 4 usi CLA

Despre cum arată Mercedes-Benz Concept Style Coupe nu prea mai are rost să comentăm: imaginile vorbesc de la sine, arătându-ne un sedan fluid foarte elegant, dar şi foarte agresiv, care, cel mai probabil, va atrage ca un magnet interesul cumpărătorilor tineri.

Mercedes-Benz Concept Style Coupe are un gabarit destul de compact, afişând o lungime de 4,63 metri, o lăţime de 1,89 metri şi o înălţime de 1,4 metri, downsizingul neafectând liniile plăcute, aşa încât nu vorbim de un CLS intrat la apă într-un mod neplăcut, ci de o maşină nouă, cu o imagine neobişnuit de fresh.

Merceds-Benz Concept Style Coupe are un gabarit compact si un portbagaj incapator

Coeficientul aerodinamic al conceptului de faţă este deosebit de bun, cu un Cx de numai 0,22, iar capacitatea portbagajului este de nu mai puţin de 450 litri (cu 25 de litri mai mare decât la C-Class!). Din punct de vedere tehnic, Concept Style Coupe are tracţiune faţă – deloc surprinzător, deoarece este bazat pe A-Class.

Motorul de sub capota conceptului este un turbo de 2,0 litri şi 208 CP, asociat cu o cutie de viteze automată cu 7 trepte şi dublu-ambreiaj, dar zvonurile afirmă că modelul de serie ne va gratula cu un turbo de 350 CP, semnat AMG şi care promite performanţe foarte bune.

Mercedes-Benz Concept Style Coupe beneficiaza de un turbo de 208 CP

Mai multe detalii despre Mercedes-Benz Concept Style Coupe în curând, cu ocazia inaugurării oficiale de la Salonul Auto Beijing 2012.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide