Românii au talent …. la design auto. GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan 11 feb. 2016 Concepte auto

Theodor Tanase, un cititor ProMotor care se pricepe la maşini şi la desenat, ne-a trimis câteva schiţe interesante cu câteva concepte de maşini printre care vedem şi o viziune interesantă pentru modelel Dacia şi Renault. Theodor studiază Ingineria Transporturilor şi Traficului at Universitatea din Piteşti, şi dacă învaţă la fel de bine pe cât desenează putem spune că are şanse să facă performanţă în acest domeniu. Aşadar, Theodor şi-a adunat toate cunoştinţele în materie de modelare virtuală şi design auto şi le-a pus pe hârtie, iar ce a ieşit puteţi vedea în galeria foto. 

Să nu uităm că Victor Sfiazof este românul „responsabil” pentru designul noului SUV compact de la Renault – Kadjar. Victor Sfiazof deţine funcţia de Senior Exterior Designer în cadrul centrului de design Renault de la Bucureşti. Poate că nu peste multă vreme Theodor îi va călca pe urme, pentru că, până la urmă, diferenţa dintre posibil şi imposibil ţine de determinarea fiecăruia.

Click aici pentru Galeria Foto


 

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Vlad MIRONESCU
Vlad MIRONESCU

Comentarii
Inchide