Surpriză: Range Rover Evoque Cabriolet apare ca şi concept la Geneva 2012

Autor: Andrei Nan 07 mart. 2012 Concepte auto

Recent, japonezii au propus primul SUV decapotabil, prin Nissan Murano CrossCabriolet, care, însă, a fost primit cu reticenţă, modificarea caroseriei nefiind foarte apreciată. Însă cei de la Land Rover se pare că vor avea mai mult succes cu noul lor Range Rover Evoque Convertible, care va debuta la Salonul Auto Geneva 2012 sub forma unui concept.

Range Rover Evoque ofera 4 locuri, iar acoperisul textul se retrage sub un capac in spate

Un concept care putem pune pariu că e foare apropiat de modelul de serie, despre care deocamdată nu ştim când ar trebui să apară în producţia de serie – însă acest lucru ar trebui să se întâmple în 2013, deoarece analiştii estimează o cerere foarte mare pentru noul Evoque Cabrio.

Lucru care nu ar trebui să ne mire, deoarece SUV-ul decapotabil este derivat direct din versiunea Evoque Coupe, în trei uşi, nefiind nevoie de concesii în materie de design. Maşina oferă patru locuri, iar acoperişul textil se strânge în spatele locurilor de pe rândul al doilea, sub un capac bine integrat estetic în linia maşinii, deasupra spaţiului pentru bagaje.

Range Rover Evoque Cabrio este prezentat deocamdata ca si concept la Geneva 2012

Alte detalii nu au fost comunicate în acest moment, dar e clar că Range Rover Evoque Convertible va beneficia de gama de motoare şi transmisii de pe modelul de serie, urmând a fi propus atât în versiune cu tracţiune doar faţă, cât şi cu tracţiune 4×4.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide