Teaser pentru Frankfurt 2011: SsangYong XUV 1 este copia de RR Evoque?

Autor: Oraan Mărculescu 18 aug. 2011 Concepte auto

După ce era să dispară în nebuloasa falimentului, compania coreeană SsangYong a fost preluată de indienii de la Mahindra, trăind un nou început – coreenii au lansat deja SUV-ul compact Korando, precum şi un concept interesant de pick-up full-size, SUT 1.

Pentru Salonul Auto Frankfurt 2011 se pare că SaangYong ne pregăteşte o altă surpriză: un SUV cu aere life-style, ale cărui linii pot fi observate cu greu din imaginile-teaser date recent publicităţii.

SsangYong XUV 1 are linii destul de similare cu ale lui Range Rover Evoque - plagiat?

Din câte putem observa, noul concept XUV 1 are un acoperiş destul de similar cu al lui Range Rover Evoque, precum şi faruri înguste sau bosaje proeminente. Per ansamblu, maşina pare să renunţe la curburile coreene în favoarea unor linii angulare – culmea, la fel ca noul Range Rover Evoque.

Rămânem rezervaţi până când vor fi difuzate imaginile oficiale, dar suntem curioşi în privinţa unei inovaţii anunţate de coreeni: configuraţia interiorului va fi una originală, cu un acces inedit la scaunele din spate. De asemenea, comenzile echipamentelor interioare se vor face doar prin intermediul tabletelor sau telefoanelor mobile. Promiţător pentru amatorii de gadgeturi.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide